the place where you can find my digital collages and altered art

Monday, April 09, 2007

Sid Dickens

Even heel wat anders.... Helemaal weg ben ik van de Memory Blocks van Sid Dickens . Je kan er als je wilt een hele wand mee vullen $$$$$$$ :) Maar mooooooi !!!! Ooit ga ik ze verzamelen alleen zullen de onderstaande dan niet meer te verkrijgen zijn. Er komen elk jaar nieuwe bij en dan verdwijnen er ook weer blocks uit de collectie ! Hieronder heb ik vast een collage gemaakt van de blocks die ik het mooiste vind !

I love, love, love the Memory Blocks of Sid Dickens and here I made a collage with the ones I love the most at the moment. Some day I'm gone collect them $$$$$ :)

15 comments:

 1. zo hé. net ffies op die site zitten koekeloeren maar dat is wel heel erg mooi spul idd !!!

  ik was zo in m'n hoofd bij het 'scrappen', dat ik begon te lezen en meteen dacht : memory blocks, dat zal wel weer een term zijn van digitaal scrappen die ik nie ken hahaha

  hoop dat je fijne paasdagen hebt gehad. hier zeker !

  ReplyDelete
 2. @ Inge , :):) Ja mevrouw het scrapvirus heeft u ook al te pakken !!

  ReplyDelete
 3. Prachtig, T182 is ook erg mooi maar je hebt 184 gelukkig opgenomen. Het is verrassend decoratief, maar met ooooit verzamelen bedoel je dat het helaas een kostbare aangelegenheid is?! (Daar heb ik op die site niet naar gekeken, geen $$$-tekens.)

  ReplyDelete
 4. @Marius. De blocks zijn $92 per stuk. En dat is me op dit moment te duur met 2 studerende kinderen :):)

  ReplyDelete
 5. Prachtig zeg ! Met je smaak is niks mis ;-) Eigenlijk zijn ze nog niet eens zo heel duur, als je bedenkt dat het toch kleine kunstwerkjes zijn .... Leuke verjaardagskado's toch ? Laat je de hele familie meebetalen LOL

  ReplyDelete
 6. Mooi, en die website ook. Alleen wel vrij prijzig dus..

  ReplyDelete
 7. Jij bent helemaal niet goed voor mijn financiele zaken tihihi....
  Ze zijn echt schitterend deze tiles.
  Helaas -of zal ik zeggen gelukkig?- niet in Noorwegen te koop.

  ReplyDelete
 8. Ingeborg (ikscrap)Tuesday, April 10, 2007

  Hee Julia wat let je om een pak klei te halen of wat oude troep en mooie planken.
  Dan maak je zelf je blocks. Kun je vast wel.

  :)

  ReplyDelete
 9. Ik heb nog nooit van Sid Dickens gehoord, maar na het zien van jou collage, kan ik me wel voorstellen wat je er mooi aan vind!

  Het is inderdaad schitterend!!!!!!!

  ReplyDelete
 10. Ik heb deze tiles ook in een winkeltje in Meppel gezien Julia, was dicht dus ik kon niet vragen hoe duur ze daar zijn.

  ReplyDelete
 11. @ Ingeborg > Jij mag ze ook voor me maken .... En ik denk dat ze in Meppel even duur zijn joh. Ze hebben vaste prijzen denk ik !

  ReplyDelete
 12. Ze zijn mooi hè..hier is er ook een winkel die ze verkoopt. Ik heb vorig jaar al eens een 'nepper' gekocht bij het tuincentrum maar die kan hier toch niet aan tippen hoor! Maar ja...money money hè ;-)

  ReplyDelete
 13. Jij ook een heel fijn weekend Julia.

  Zodra ik weer een beetje tijd heb ga ik weer scrappen.

  Elise

  ReplyDelete
 14. Hallo allemaal,

  Lees dat jullie zo weg zijn van de Sid Dickens tiles. Zijn ook mooi maar erg prijzig. Kennen jullie ook de DISENYO tiles? Zelfde idee en maar 15,00 per stuk.
  Kijk maar eens op www.artivos.nl

  groet, Carolien

  ReplyDelete
 15. Disenyo, dat is regelrechte imitatie. Zielig dat men zo geld probeert te verdienen, kunnen echt niet tippen aan Sid Dickens !!

  ReplyDelete