the place where you can find my digital collages and altered art

Thursday, April 26, 2007

Huwelijksnacht...

Verderop in de straat hadden we gisteren een bruidspaartje. Stralend mooi en s' avonds hadden ze groot feest. Vrienden spijkerden in de loop van de avond een groot rood hart op hun gevel met een veelbelovende tekst. Nou dat hebben we geweten !!! Om 3 uur zat de hele straat rechtop in bed ! Snerpende sirenes tetterden het hele dorp wakker. Om de 5 minuten ging dat kreng af en in een mum van tijd stond de halve straat op straat. En de politie kwam er aan te pas ! De bruid in haar ochtendjas en de bruidegom met ladders in de weer. Uiteindelijk lukte het een politieman om het ding van het dak te slopen. Rust alom. Een fikse boete krijgen de grapjassen zei de politieman en het scheelde niks of de brandweer had moeten uitrukken en dan was de boete 1000 euro geweest ! Letterlijk een dure grap dus :):) Wel een heel apart sfeertje was het , iedereen in ochtendjas op straat :):)
While they had their party, friends of them put a sign on their house saying : Do not disturb , we'll take care of that ! At 3 AM the wailing sirens started and our whole street was awake and everybody went outside. A policeman at last found the siren and after 1 hour there was silence in the street again. Oh what a night :):)

11 comments:

 1. :-) Ach, ze trouwen hopelijk maar één keer toch? Toevallig vanavond twee QP ingeleverd bij Let´s scrap. Het gaat om een template exchange en de kit is typisch voor dit trouwerijen, jammer dat ik er niet naast woon! Had ik mooi plaatjes kunnen schieten.

  ReplyDelete
 2. Hoe dan ook een onvergetelijke nacht, maar ik moet toegeven dat ik dit soort grappen helemaal niet waardeer. (Eerst dacht ik dat het over een herinnering zou gaan, 'huwelijksnacht', een altijd veel belovende titel.)

  ReplyDelete
 3. en hoe is t met buurman ?!!

  ReplyDelete
 4. Liefde is ... tijdens de huwelijksnacht de ganse straat wakker houden!:)

  ReplyDelete
 5. Hahaha... een dag die ze niet gauw zullen vergeten;)

  ReplyDelete
 6. @ Inge > Met de rugpatient bedoel je ? De operatie is goed gegaan maar hij is ook vandaag nog knap beroerd geweest. Maar het gaat al met al wel een jaar duren , de revalidatie !!
  @Marius, nou ik kan je verzekeren dat wij het vannacht ook niet wardeerden , maar ja het was al zo en dan moet je er toch maar weer wat van maken :):)

  ReplyDelete
 7. pfff... maar fijn dat ie weer thuis is en de operatie goed is gegaan =)

  enneh ff off off topic... super van ellen hè ? =)

  ReplyDelete
 8. @ Inge > Nou thuis komt ie voorlopig niet ! Maar we hopen dat het de goeie Kant weer uit gaat nu !
  En ja echt super van Ellen , ze kan zulke mooie dingen maken :)

  ReplyDelete
 9. Vannacht wat beter geslapen?
  Fijn weekend.

  ReplyDelete
 10. En dat is dus precies de reden waarom wij stiekem een hotelletje geboekt hadden in de buurt, voor onze huwelijksnacht LOL Leuk verhaal, maar inderdaad dure grap ;-)

  ReplyDelete
 11. Ik kan de grap op zich wel waarderen... Maar ga toch voor het opvullen van het hele huis met ballonnen

  ReplyDelete