the place where you can find my digital collages and altered art

Sunday, July 02, 2006

Helaas...

Dit is een plaatje dat ik een paar jaar geleden maakte in Paint Shop Pro. Ik vond het vanmorgen terug op een cd. Alles uit die tijd op een lage resolutie gemaakt en dus niet geschikt voor het digitale scrappen (had er zelfs nog nooit van gehoord) Helaas....want anders had ik nog heel wat materiaal op de plank! :)


This is an illustration I made a few years ago. I've found it back this morning on an old cd. Everything is made small and on a low resolution so I can't use it for digital scrapping ... :)
Hier nog een paar van die plaatjes die ik dus niet meer kan gebruiken :( Maar het schiet me nu te binnen dat ik misschien de originele bloemen in PSP formaat nog heb, ergens op een cd, dat wordt dus zoeken !! :)


Another few pictures I've made on a low resolution, but maybe I have the original flowers somewhere on a cd . But I don't know on which cd :):)

2 comments:

  1. maar dat is gaaf. zeker die bloemen vind ik erg mooi. julia...werk aan de winkel voor een nieuwe kit:)

    ReplyDelete
  2. Hartelijk dank voor de lovende commentaren op mijn blogjes. Je schreef dat je ontwerpster bent van digitale scrapkits en dat je graag één van mijn foto's zou willen scrappen. Voor mij is dit 'latijn'!:)) Dus laat eens weten hoe ik 'mijn' foto door jou kan laten scrappen.
    Bedankt alvast om 'mij' tussen jouw favorieten te zetten ... en wees zelf niet te bescheiden hoor. Als ik jouw blog zie, dan ben ik toch ook zelf een beetje jaloers op wat jij presteert. Tot bloggens. Tot mailens.

    ReplyDelete