the place where you can find my digital collages and altered art

Tuesday, July 11, 2006

Bart...

Van Bart Huyghe had ik een aardig berichtje op m'n blog hier gehad en ben natuurlijk meteen even op de zijne gaan kijken. Op zijn fotoblog zag ik deze prachtige foto van 2 meisjes die vakkundig de uitverkoopjes bestuderen :) Ik had dus het bericht achtergelaten dat het me een superfoto leek om te scrappen. Daarop stuurde Bart mij het begeerde toe met de opdracht om dan maar eens te laten zien wat scrappen was. Hij had er nog nooit van gehoord en dat neem ik hem niet kwalijk :) Vorig jaar om deze tijd was het voor mij ook nog acadabra. Hier de layout. Ik heb hem een beetje nostalgisch gekleurd want dat sfeertje had het origineel ook. Verder eenvoudig gehouden anders is de schok voor Bart te groot:) Bedankt voor de mooie foto. Het was een genoegen om de dames in de dop te SCRAPPEN :) En mensen vergeet niet om even op Bart z'n blog te kijken. Prachtige verhalen en mooie foto's.


This cute photo is a gift from Bart Huyghe . I left a message on his blog that I would really love to scrap this picture of two little ladies shopping for bargains. He send me the picture and said that he had never heard of digital scrapping and that he would love to see the picture scrapped :) Well Bart, here it is, thank you very much for these two ladies!! Everybody, don't forget to visit Barts blog!!

5 comments:

 1. hij is prachtig!
  was dit nu een gewone foto of een "reclame foto". ?
  helemaal top gemaakt!

  ReplyDelete
 2. Ja Bart heeft hem volgens mij zelf geknipt hoor. Hij maakt mooie foto's! Heb hem nog een beetje nostalgischer gemaakt door bijkleuring. Maar het hele sfeertje spreekt mij erg aan in deze foto!

  ReplyDelete
 3. prachtig gescrapt! ik zal nog ne keer uitleg moeten vragen aan bart, want ik snap het nog steeds niet goed.
  ik vond het al een prachtige foto, maar hier is ie wel nog meer af!

  ReplyDelete
 4. Inderdaad ... je hebt nog een extra dimensie aan mijn foto toegevoegd ... knap werk.
  Het is mij nog verre van duidelijk 'hoe' je het voor mekaar hebt gekregen ... maar een mens moet nu eenmaal niet alles snappen om iets toch wondermooi te vinden.

  ReplyDelete
 5. leuk om je blog gevonden te hebben erg leuk wat je gedaan heb met deze foto.

  ReplyDelete