the place where you can find my digital collages and altered art

Monday, September 17, 2007

Zand happen :)


Werkelijk het mooiste weer van de wereld en lekker eten en drinken ! Wat wil een mens nog meer! Het leven is mooi :) Zaterdagmiddag een lange strandwandeling gemaakt en voor ik het wist zakte de grond onder me vandaan . Heel vreemd, er was ineens een stukje drijfzand. Het leek gewoon van dat harde zand langs de vloedlijn, maar mooi dat ik zomaar plat voorover in het natte zand lag en ik kon ook niet gaan staan want ik kon nergens steun vinden . Mijn handen zakten ook weg. Helemaal slap van het lachen en dat werkt ook niet goed . Uiteindelijk heeft m'n vriendin me er nog uitgetrokken . Van de mannen moet je het maar hebben !!:) :) Er zijn geen foto's van want het fototoestel zakte met mij in het zand :) De hele middag heb ik moeten aanhoren hoe Derek Bolt van het programma "Spoorloos" uiteindelijk nog een plukje van m'n haar boven het zand zag uitsteken. Maar de volgende morgen toen we door de gang van het hotel liepen kwamen we Derek Bolt tegen, niet te geloven toch? Maar hij was het echt , werkelijk, we geloofden onze ogen niet. Toch wel heel toevallig !!!


We had a great weekend on Ameland , a Dutch island ....

16 comments:

 1. he meis, ik was al te vroeg net hihi maar helemaal top dus alhoewel ik die derek bolt dus nie ken ??? maar pret is altijd goed !

  leuke lo heb je dr ook weer van gemaakt, ik ben ook weer onwijs aan het scrappen geweest de afgelopen tijd (zie log cq mn fotowerkjes-site !) had er ineens weer helemaal zin in en ook allemaal inspiratie =)

  fijn dat je dr weer bent.
  welkom thuis & trug.

  dikke knuf !

  ReplyDelete
 2. Hahaha Julia, schitterende foto die eerste :-)
  Drijfzand aan de vloedlijn, lijkt altijd hard zand te zijn, maar schijn bedriegt.. Gelukkig heb je het avontuur met een lach opgevat.. :-)

  ReplyDelete
 3. Hee Julia, welkom terug meid.
  Gelukkig leef je nog:)
  Een geluk voor ons allemaal.

  ReplyDelete
 4. Wat een mooi verhaal over je gelukkige weekend en dat wonderlijke toeval. Was het maar die journaalman of was Derek ook wel feestelijk om te zien?

  ReplyDelete
 5. Konden of wilden de mannen geen handje toesteken? OF zaten zij al dieper vast in het drijfzand:))
  Enfin, blij dat je heelhuids terug zijt, al stel je me teleur met die foto van de vuurtoren:))
  PS heeft het fototoestel misschien geleden onder 'het drijfzand'?:)

  ReplyDelete
 6. Wahahaha, wat een verhaal Julia....
  En die Derek Bolt loopt nu natuurlijk nog steeds te zoeken naar dat plukje haar.(LOL)
  Ik hoop dat je fototoestel het drijfzand trouwens wel overleeft heeft....

  ReplyDelete
 7. Het fototoestel leeft nog alleen zit het microfoontje vol zand ):

  ReplyDelete
 8. Ameland, HEERLIJK lijkt me dat... ik ben al zo lang (5 jaar!) niet meer op de wadden geweest, ik wil er dolgraag weer eens heen!

  ReplyDelete
 9. Ingeborg (ikscrap)Tuesday, September 18, 2007

  Oh wat erg Julia, dat kan echt gevaarlijk zijn hoor, dus niet meer doen. Want anders heb ik straks geen gezellige kletspartner in de auto lol. Fijn dat je het leuk gehad hebt. En zei die Derek Bolt nog wat, op tv lijkt hij wel aardig.

  ReplyDelete
 10. zo zie je maar dat toeval niet bestaat hé

  ReplyDelete
 11. Wat een toffe sfeerbeelden!

  ReplyDelete
 12. Zo zie je maar weer, voor echte avonturen hoef je niet ver weg ;-) En die Derek (wie dat dan ook mag zijn hahaha) was er natuurlijk niet voor niets, die zag de bui al hangen LOL Wel jammer dat er geen fotos van zijn, had ik graag gezien ... en blij, dat je fototoestel geen onherstelbare schade heeft !

  ReplyDelete
 13. Whaha, nou, ik zie het helemaal voor me ( : Als je weer boven water eh zand was zou hij zo onopvallend mogelijk doen, wij hadden Derek namelijk die kant al op gestuurd, dat begrijp je natuurlijk wel.. Julia, fototoestel, drijfzand, je weet het niet.. ( ;

  ReplyDelete
 14. Fijn dat je zo'n leuk weekend hebt gehad Julia!! Maar in het vervolg kun je dat zandhappen beter achterwege laten lijkt me haha ;)

  Mooie compilatie heb je weer gemaakt!!

  ReplyDelete
 15. Het bovenstaande berichtje komt van mij haha, ik dacht toch echt dat ik m'n naam ingetikt had!!
  Zou dat vergeetachtige nu al beginnen whahaha ;)

  ReplyDelete
 16. Is het echt zo dat jij de enige was met een fototoestel? Of hadden de 'mannen' het te druk met jouw op de foto zetten, maar wil je ons die beelden niet laten zien? :-)

  Kom Julia.....

  De beelden zijn in ieder geval mooi, jullie hebben er vast héél véél lol gehad!

  Groetjes en fijn weekend, Fryske

  ReplyDelete