the place where you can find my digital collages and altered art

Thursday, September 06, 2007

Orisinal

Ik vond de link van deze site op de IMT homepage en zet hem hier ook even want het is zo mooi gemaakt! Zelf houd ik helemaal niet van computerspelletjes, strakke schouders krijg ik ervan, maar deze zijn heel overzichtelijk en vooral het ontwerp spreekt me heel erg aan :) *HERE*
Vergeet niet je geluid aan te zetten.

Found this link on the IMT homepage. It's a computergame site and I love the design ! *HERE*

9 comments:

 1. Leuk hoor site hoor, je kunt er ook bekers er shirtjes kopen. De icoontjes zijn prachtig, mooie zachte kleuren. Ik ben ook niet zo'n computerspelletjes mens, maar voor de kids is dit wel wat!! :)

  Fijne dag Julia,
  Groetjes,
  Marleen

  ReplyDelete
 2. Haaa, ik houd wel van pc spelletjes :-) Ik vind het een enorm mooi gemaakte site.

  ReplyDelete
 3. ik ben geen spelletjesman ... maar 'k heb ondertussen al twee games uitgeprobeerd ... en me geamuseerd ... nu opletten dat ik er niet verslaafd aan geraak!:)

  ReplyDelete
 4. Lieve figgurtjes. Was net een kwartier zoet met appeltjes van de bomen schieten.

  ReplyDelete
 5. de spelletjes zijn idd supersimpel. maar er is des te meer tijd gestoken in het design... ziet er prachtig uit, maar niets voor mij. maar nou ben ik ook helemáál niet van de computer-spelletjes ! geef mij maar een goed bordspel, zoals tarqui !!!

  ReplyDelete
 6. Het ziet er heel mooi uit inderdaad ! Ik heb de link nog niet aangeklikt, ben gevoelig voor computerspelletjes en bang, dat ik er weer een verslaving bij krijg hahahaha !

  ReplyDelete
 7. that's fantastic - thanks for the link... gorgeous stuff on here from you (as usual) :) and I apologise for being a v.bad blogger!

  ReplyDelete
 8. Ik ben evenmin van de games, maar het is zeker mooi gemaakt!

  ReplyDelete