the place where you can find my digital collages and altered art

Sunday, September 02, 2007

Op nr 1 bij Bart

June 2006 I discovered Bart's Blog and still I think this is his most beautiful picture!!


Afgelopen vrijdag was het Blogdag 2007! Ik las het op Bart z'n blog. Er was toen geen tijd meer om er zelf ook iets aan te doen maar lees er alles over bij Bart *HERE* ! Hij was één van de allereerste bezoekers van mijn blog en bij hem heb ik de meeste commentaartjes achtergelaten schrijft hij :) Het begon ooit met een prachtige *FOTO* door hem gemaakt die ik mocht scrappen. En nog steeds vind ik dat een geweldige foto!!Bedankt Bart voor het prettige blogcontact ! En ook voor al die andere trouwe bezoekers van mijn blog een dik dank je wel :)

8 comments:

 1. Ben er even stil van geworden!:)
  Thx.

  ReplyDelete
 2. he meis bij mij had je ook op 1 gestaan hoor (ongeacht het aantal reacties, want waar je zoiets checkt ?!!) maar was hier ook te laat...

  anyway, bart's log check ik tegenwoordig ook regelmatig. vaak leuke stukjes en idd ook prachtige foto's !

  ReplyDelete
 3. Wat leuk! EN leuk gescrapseld weer. EN ik begin aardig afgezaagd te worden geloof ik met mijn commentaartjes, maar ik meen 't wel :)

  ReplyDelete
 4. Drs. Johan Arendt HappolatiMonday, September 03, 2007

  niks.
  Hij zwaait alleen even vanuit het verre België...

  ReplyDelete
 5. Geen idee van die blogdag, vaste dag 30/8?. Mooie foto/scrap. maar hier zou je kunnen zeggen Dametjes in de dop (kleine is dubbelop).

  ReplyDelete
 6. Bedankt Marius , ik heb er "Kleine dames in de dop" Dat stond wat mooier voor de tekst op de scrap ivm de vlakverdeling.

  @allen , bedankt voor jullie reactie :)

  ReplyDelete
 7. Ga mij niet meer vertellen dat je niet goed kunt scrappen Julia haha ;) Ik vind je GEWELDIG!!!!!!

  Wat een prachtige scrap, mooi ingetogen en heel erg lief met de prachtige kleuren die je gebruikt hebt. Wat kan ik nog veel van je leren meid!!

  En ja wat een prachtige foto!!!!!

  Groetjes,
  Marleen

  ReplyDelete