the place where you can find my digital collages and altered art

Friday, May 04, 2007

BRRRRRR.....

Al veel benauwde uurtjes heb ik er doorgebracht. En straks moet ik een kies laten vullen. Onze tandarts is een geval apart. Hij is goed, dat wel, maar wanneer iets niet lukt gooit ie z'n spullen in een hoek:) Hij zingt de hele dag en laatst kwam ik hem tegen hand in hand met zijn secretaresse :) Elke keer staat er weer een andere assistente naast m'n stoel. Ja onze tandarts kan er wat van. Wanneer ik straks in de stoel zit kan het zo zijn dat hij in z'n handen wrijft en met een big smile tegen z'n assistente zegt dat hij vanmorgen zo'n zin heeft om iemand pijn te doen :) Goed is ie dus wel en ik kan er om lachen maar hij is heel wat klanten kwijtgeraakt door de jaren heen . Ik ben sinds gisteren al weer nerveus en wilde maar dat het achter de rug was !

This morning I'm going to the dentist to have a tooth filling and I hate that. I'm nervous already!

12 comments:

 1. o juul ik heb ook zo slecht geslapen !!! jij hebt het straks lekker achter de rug... denk je dan nog eventjes aan mij ?

  ReplyDelete
 2. Jazeker zal ik aan je denken :):)

  ReplyDelete
 3. nou nou viel t mee ?
  over n uurtje moet ik in de auto stappen... op weg naar m'n noodkroon : S

  ReplyDelete
 4. Wanneer iets niet lukt? brrrr, die zou ik niet als tandarts willen hebben..

  ReplyDelete
 5. t'Is echt zo Redstar, hij trok eens bij mijn moeder een kies en die brak af . Hij gooide de tang in een hoek , rende de kamer uit en kwam na een tijdje vrolijk weer terug :):)

  ReplyDelete
 6. Is het goed gegaan Julia? Ik weet niet of ik me echt bekwaam had gevoeld bij hem in de stoel maar nu heb ik ook extreme tandartsen-fear...( dankzij een ge-alcoholiseerde tandarts uit mijn jeugd).

  Btw, ik had nog een commentje geplaatst bij je vorige topic maar da´s nie blijven plakken :)
  Een heel lief en mooi gebaar van de bruid zeg, om zoveel zorg in de invitaties te leggen...

  ReplyDelete
 7. Nee het viel niet mee , mijn tenen staan nog krom :):)

  @ Ellen , ik snap niet hoe dat kan van die commentaartjes , ik kreeg het laatst ook al te horen van anderen . Hoop dat het niet weer gebeurd !

  ReplyDelete
 8. Vroeger had ik een leuke tandarts die altijd mopjes zat te vertellen. Spijtig genoeg woont ie niet bij de deur en met de kinderen werd het onmogelijk om er naartoe te blijven gaan. Nu heb ik een tandartse om de hoek, maar het is niet meer zo leuk. Hopelijk is het goed meegevallen voor je.

  ReplyDelete
 9. Brrr..dat zou een slechte tandarts voor mij, de angsthaas, zijn. Ik 'mag' donderdag voor een zenuwbehandeling van een dode zenuw...ik ben nu al nerveus!
  Ik hoop dat het bij jou is meegvallen!

  Groetjes,
  Miranda

  ReplyDelete
 10. @Miranda. Dan wens ik je veel sterkte meid . Het zijn van die dingen waar een mens zo tegenop kan zien he ?

  ReplyDelete
 11. Drs. Johan Arendt HappolatiTuesday, May 08, 2007

  Vrouwe Vanderwerf,
  Ik heb ook een goede tandarts, maar hij doet me toch altijd pijn, vooral als hij met zo'n trilnaald mijn tanden van plaque ontdoet. Misschien heb ik wel een lage pijndrempel. Het kan ook zijn dat het glazuur van mijn tanden op sommige plaatsen wat dun is en dat de zenuw dus bijna aan de oppervlakte ligt.
  Nu heeft de man wel een knap ding als tandartsassistente. Ze staat altijd links van mij als hij bezig is en dan zou ik tijdens de behandeling haar jas toch zo graag vasthouden als troost. Ik durf het niet. Wat moet die meid wel niet van mij denken?
  Ik leef met U mee.

  ReplyDelete