the place where you can find my digital collages and altered art

Saturday, April 21, 2007

Werkse...

In mijn oude Suzuki Alto rijd ik hier naar mijn werk tien minuten verderop. Vanmiddag ga ik ook werken. Wanneer je niet op zaterdag wil werken moet je niet in een winkel gaan staan. Ik ben het wel gewend en ben zo blij met m'n nieuwe baantje! Het moest even wennen natuurlijk omdat alles weer anders is maar ik vind het heerlijk daar.....


On my way to work..... I really love my new job in the womenswear shop!

10 comments:

 1. Werk ze Julia, en een goed w-end

  ReplyDelete
 2. Als je er aan gewend bent Julia, dan is het helemaal niet erg om zaterdag te werken. Sinds mijn 17 heb ik het gedaan, vanaf dat ik aan mijn verpleegkunde-opleiding begon. Afgelopen zaterdag ben ik er weer aan begonnen na 4 jaar het hele weekeinde vrij te hebben gehad. Je zit er zo weer in. De zaterdagklanten zijn naar mijn ervaring, mensen die lekker de tijd nemen om te gaan shoppen en (meestal) in een goeie bui. Werkse... ookal zal je nu alweer thuis zijn waarschijnlijk :)

  ReplyDelete
 3. Julia, via Stukjebijbeetje belandde ik op je log. Wat maak jij mooie dingen zeg! Heel leuk ook dat je 'verhaalfoto's' maakt en echt prachtig digitaal scrapwerk! Ik heb nog heel wat te leren ;)!

  ReplyDelete
 4. als t maar 1o minuutjes is, zou ik met zulk lekker weer gewoon gaan fietsen ; P

  maar wat fijn dat je t daar zo naar je zin hebt zeg =)

  ReplyDelete
 5. Goedemorgen, ronddraaismilie ronddraaismilie.
  Hoe gaat ie :)

  ReplyDelete
 6. Hai,

  Leuk dat je zo enthousiast bent. heb je nog een proeftijd of meteen in vaste dienst ?

  Is het een beetje moderne kleding of niet ?

  Fijn weekend, groetjes Elise

  ReplyDelete
 7. Op zaterdag werken, helemaal niet erg!!! Vaak zijn de klanten net iets gezelliger dan ze altijd al zijn :-) En de sfeer op de werkvloer is ook toppie. Normaal ook, maar op zaterdag speciaal!

  Fijn dat je het zo naar je zin hebt! Plezier in je werk is zo belangrijk!

  Geniet van het mooie weer, wij gaan zo meteen met het nieuwe pupje van lieve vrienden van ons kennismaken. Weer een nieuw maatje in de roedel.

  Groetjes Fryske

  ReplyDelete
 8. Cut photo!Julia, come to my blog and vote in my Little Witch.It's a contest.Can you ask your friends to vote too?But first see if you like the Little Witch!Have a safe trip to work...tomorrow!:-)

  ReplyDelete
 9. Had vanmorgen al heel vroeg een comment gegeven, maar kennelijk is er iets mis gegaan. Wat ik zo grappig vind, is dat je zelfs de anwb-borden weet te manipuleren. (Zo'n bord als dit hier heb ik nog niet eerder gezien.)

  ReplyDelete
 10. Ach wat vervelend Marius , ik heb het echt niet gehad. Hoe zou dat nu weer komen dan ?
  Dat bord veranderen is secondenwerk , zomaar klaar :):)

  ReplyDelete