the place where you can find my digital collages and altered art

Friday, March 30, 2007

Struikrovers....


We hebben een gezellige besloten tuin met rondom struiken. Hadden, kan ik beter zeggen want alles is tot de grond toe ingekort. Dat kon niet anders zeiden de 2 tuinmannen vanmorgen met een brede lach, want ze hadden zelden zo'n struikenbende gezien :) :) Maar het kwam wel weer goed zeiden de mannen, toen ze de ontzetting in mijn ogen zagen . Ik moest de zomer maar afwachten dan zou ik m'n ogen niet geloven! Willem had telefonisch een paar weken geleden met de baas van de tuinmannen afgesproken dat ie zelf de takken wel naar de hoek van de straat zou slepen voor de versnipper mannen van de gemeente. Nou hij zal schrikken vanavond :):):) Twee grote bergen met snoeiafval waar niet doorheen is te komen. En ik heb geen tijd om er alvast mee te beginnen want ik ga zo shoppen met dochterlief ;) ;) Onze hond is ook helemaal van z'n apropos. Het hele grasveld weg, twee indringers in zijn tuin en van de stress scheet ie toen maar op de vlonders :) :)

This morning we had 2 gardeners and now our garden is completely messed up:) :)


11 comments:

 1. Ik ken deze schrik en ontsteltenis over het wilde snoeiwerk Julia, maar heb al enkele keren ervaren dat het meer dan goed komt. Wim zal even zijn schoudersophalen en ze er dan onder zetten, hoop ik.

  ReplyDelete
 2. Heb je geen foto van die tuinmannen ha ha.
  Nou die takken vallen wel mee hoor, dat hebben wij elke voorjaar, zo'n berg. Je moet vragen of je de snippers mag houden, dan strooi je die tussen je planten en dan hoef je van de zomer geen onkruid te wieden :)

  En kooop niet teveel heh LOL

  ReplyDelete
 3. dat lijkt me een duidelijke zaak.. dat wordt een paasvuur ; )

  ReplyDelete
 4. WoW, dat ziet er verschrikkelijk uit vergeleken met hoe het was.

  ReplyDelete
 5. Het komt echt goed hoor! Is alleen maar goed voor de planten en inderdaad die takken daar heb je straks het paasvuur toch voor, is er speciaal voor ontworpen, of was dat iets anders? Echt komt helemaal goed!!! Erger is als je man om de tuin op te hogen een paar kuub grond besteld, gratis. Toen bedacht ik voor dat ze kwamen brengen dat er nog wel een keer zoveel kuub bij kon. Wist ik veel ???? Oh, je had die vrachtauto moeten zien, en dat twee keer....de grond lag tot aan de dak goot en de hele oprit ( slechts een metertje of 18 bij 6 )vol ! Het heeft toen wel enige overredingskracht van mij gekost om vriendje weer vriendje te laten zijn :-) We hebben er overigens een schitterende tuin aan overgehouden waar alles de grond uit vloog.

  Julia een heel fijn weekend, geniet van het heerlijk weer, Fryske

  ReplyDelete
 6. Omai, is dat dezelfde tuin????
  Ik zou ook met ontzetting hebben gekeken denk ik.
  En ik zou ook het telefoonnummer goed bewaren van die tuinmannen, want stel je voor.....
  Maar goed als ik de commentaren hier boven een beetje lees komt het goed. Ga daar dan maar van uit!
  Groetjes en een fijn weekend alvast!

  ReplyDelete
 7. Misschien zal het best wel goed komen....Ik zou net als jij ook hééél eventjes moeten slikken....

  ReplyDelete
 8. Het ziet er nu even niet uit, maar ik denk dat het goed komt. Van de zomer staat alles weer in groei en bloei. Even al dat oude hout er tussen uit kan alleen maar mooier worden, ben benieuwd hoe het er over een paar weken uitziet.

  Gr. Elise

  ReplyDelete
 9. Arme Willem! Het ziet er nu allemaal een beetje kaal uit, hopelijk kunnen de vogeltjes tegen de zomer weer verstoppertje spelen.

  ReplyDelete
 10. Allemachtig, dat is wel even schrikken, ja... Ik ben benieuwd hoe het er van de zomer uitziet!

  ReplyDelete
 11. Oeps..dat is even schrikken ;-) maar ik geloof direct dat het resultaat deze zomer..of anders volgend jaar..geweldig zal zijn! Zo af en toe moet het even goed gebeuren. De rommel al weg inmiddels?

  ReplyDelete