the place where you can find my digital collages and altered art

Wednesday, March 21, 2007

Maxentia ????

Ik las altijd met zoveel plezier het blog van Maxentia . En plotseling is ze gestopt en ik weet niet waarom! Nu hoef ik niet alles te weten natuurlijk maar mijn fantasie slaat er van op hol. Ik denk dan dat er iets erg met haar aan de hand is is maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. En toch blijf ik er maar mee bezig. Kijk toch elke dag weer op haar blog, maar nee hoor . Niks geen nieuwe posten . Zomaar afgekapt . Dus mensen , staan jullie tussen mijn links en zijn jullie van plan te stoppen, laat het even weten. Want ik kan er niet tegen als ik niet weet wat er aan de hand is als jullie zo plotseling afbreken! Ik ben nogal aan jullie allemaal gehecht! Vandaar :):) Even een klein berichtje dat je door omstandigheden niet meer kunt bloggen!( En dat is nu juist het punt, als er iets ergs aan de hand is kun je het misschien niet laten weten! Ik zal Willem laten zien hoe hij hier een post moet planten en hopen dat dat nooit nodig zal zijn :) Onderstaande foto is van een betonnen ornament op mijn oude werkbank en staat symbool voor het verstenen van Maxentia's blog !

This post is all about a dutch blog that I visit everyday and suddenly stopped posting! I don't know why and I don't like it. It makes me worried !

12 comments:

 1. Zo herkenbaar...zelf vraag ik dan vaker dan eens....is er iets...alles goed?

  Laat het inderdaad even weten, als dat kan tenminste :-( Want dat weet je juist niet, hé?

  Bedankt voor je ongerustheid over mijn blog :-) Er is een probleem bij Photobucket, gelukkig maar want ik moet er niet aan denken dat al mijn mooie plaatjes er ineens niet meer zouden zijn!

  Groetjes Fryske

  ReplyDelete
 2. Vrouwe Vanderwerf,
  Ik sta tussen uw links en ik wil u laten weten dat ik nog wel even doorga...
  Met vriendelijke groeten.

  ReplyDelete
 3. Daar ben ik zeer blij mee waarde Drs :)

  ReplyDelete
 4. Ik snap je helemaal. Maar ik zal voorlopig nog niet stoppen iig.

  ReplyDelete
 5. Het wordt zo´n vaste post hé... eventjes je lijstje aflopen ieder avond... en als er dan niets gebeurt wordt je een beetje bezorgd ja....
  (Heb gisteren ook al een berichtje bij Karin neer gelegd...)

  ReplyDelete
 6. Lief van je! Ik klik Maxentia ook nog elke dag aan en hoop dat ze door jouw mooie 'monument' weer op ons spoor komt.

  ReplyDelete
 7. Goh, ja, dat kan ik me eigenlijk best voorstellen ! Ik heb dat soms al met mailvriendinnen, waar ik niks anders van heb dan een mailadres, en dan bijna een week geen antwoord krijgen .... Gek he, het laat je dan toch niet los.

  ReplyDelete
 8. De laatste tijd zijn er meerdere mensen die plots niets meer van zich laten horen en dat is best jammer. Maxentia heeft een goede blog en ik hoop dat we weer iets van haar zullen horen. Dus Maxentia, we denken aan je en we missen jou.

  ReplyDelete
 9. Wat ben je toch een schat! Ik heb me inderdaad ook vaak afgevraagd wat er met haar aan de hand is. Elsbabbel is ook zo'n blog waar ineens een diepe stilte gevallen is.

  ReplyDelete
 10. Goedemorgen Julia, we hebben de site opgeblazen denk ik, ik kom er al weer niet in. :)

  ReplyDelete
 11. Ik blogde vandaag voor ik mijn lijstje afliep en toen zag ik dit. Jongens, ik krijg er rode kaken van. Hoe onattent van mij! En hoe lief van jou Julia. En van de rest trouwens. Ik probeer het echt nooit meer te doen.

  ReplyDelete
 12. En daar is ze weer :) gelukkig Maxentia en nooit meer doen hoor !

  ReplyDelete