the place where you can find my digital collages and altered art

Thursday, March 08, 2007

Lente in de lucht!!!


Today spring was in the air. This afternoon we drunk our coffee in the garden ... I love spring ...

7 comments:

 1. Wat zul je zondag dan gelukkig zijn, als het nog wat beter wordt dan vandaag. Maar het is heerlijk als de zon schijnt!!

  ReplyDelete
 2. Ik ben het met je eens..de lente is heerlijk. In de lente ruikt het ook zo lekker en dat is in de zomer ook al weer minder...

  Nu maar hopen dat het morgen niet weer regent!

  Groetjes,
  Miranda

  ReplyDelete
 3. Ow wat heerlijk hé? Wij werden vanochtend wakker met volop regen en in de loop van de ochtend keek ik eens naar buiten op kantoor en de zon scheen, en de vogeltjes floten toen ik naar huis ging!!
  Weet je wat ik zaterdag ga doen?? Die berg sneeuw van mijn terras af scheppen.... ik wil buiten kunnen zitten en ook mijn koffie daar drinken...!!
  Fijne avond Julia!

  ReplyDelete
 4. Daar ga ik in mee, Leve de lente!
  Ik kan makkelijk tot over de 30 graden hebben heerlijk vind ik dat. Alleen wel jammer dat we niet echt winter hebben gehad. Muggen zullen we hierdoor genoeg zien van de zomer.

  ReplyDelete
 5. heerlijk he! wij hebben een fijne wandeling gemaakt... die eerste zonnestralen zijn zo heilzaam!

  ReplyDelete
 6. de lente is hier nog niet echt van start gegaan ... maar onze weerman en weervrouw beloven toch vanaf zondag lente-temperaturen! Laten we daarvan tenvolle genieten!

  ReplyDelete
 7. De lente is ook mijn favoriete seizoen, ik ben dol op de zon, maar hou er absoluut niet van als het zo heet is. Zoals gisteren, 16 graden met zon en weinig wind, dat is echt perfect!

  ReplyDelete