the place where you can find my digital collages and altered art

Wednesday, February 28, 2007

Mislukt....

Ik heb print-transfer papier gekocht en wil daarmee mijn ontwerpen op stof printen. De eerste is mislukt, ik wilde er een boekomslag van maken, maar ik was natuurlijk weer te haastig en zo bleef tijdens het fixeren het papier plakken op de stof. Maar de gedeeltes waar het papier niet bleef plakken waren boven verwachting mooi geworden. Ik heb de stof ook al nat gemaakt in de hoop dat het papier dan losliet, maar nee hoor . Nou ja , alles moet leren toch? De volgende gaat helemaal goed. Let maar op !! :):)Tried to print my designs on fabric to make a bookcover. Unfortunately the fix-paper stuck on the fabric. Next time better :)

5 comments:

 1. O wow Julia dat ziet er ontzettend mooi uit en wat origineel!! Jeeminee....zit je me weer lekker te maken met iets nieuws.... ;)

  ReplyDelete
 2. Zoveel mogelijkheden, goh wat heb ik nog veel te leren. Het is een prachtig ontwerp. Kan je dan zelf ook bijvoorbeeld kussenslopen ontwerpen ?

  ReplyDelete
 3. @Katjesnest > Jazeker kun je dat er van maken , alleen zit je met uitprinten wel aan de A4 maat vast maar dan kun je een paar aan elkaar naaien !

  ReplyDelete
 4. Wat een ontzettend leuk idee Julia, je hebt mij ook weer op iets nieuws gebracht. want ik wist niet dat dat kon.

  ReplyDelete
 5. Er is zelfs een spulletje waarmee je rechtstreeks op je stof kunt printen, wist je dat?

  Ben benieuwd naar het resultaat!

  ReplyDelete