the place where you can find my digital collages and altered art

Wednesday, January 24, 2007

Thee Feestje

Ik vind het heerlijk om lange reizen door blogland te maken , van het ene blog naar het andere via allemaal prachtige linken en zo kwam ik vandaag op Risa haar blog. En ze had op 12 januari een virtuele teaparty op haar blog . En ik heb hem gemist :) :) Had ik even lekker kunnen uitpakken met mijn servies toch ? Ik heb alle commentaartjes gelezen en zo leuk al die kopjes en heerlijkheden. Ga ook maar even thee drinken bij Risa


Risa had a virtual tea party on her blog on 12 januari and I missed it !!!

5 comments:

 1. wat een fantastisch leuk idee! waarom geef je zelf eens niet zo'n virtueel feestje Julia?

  ReplyDelete
 2. Wat voor feestje moet dat dan worden ? Geef eens een hint ! :)

  ReplyDelete
 3. Dat zag er heel gezellig uit, alleen spijtig van de virtuele gebakjes.

  ReplyDelete
 4. ook ik maak zo regelmatig een reis van blog naar blog. Enkel een beetje opletten dat ik er niet verslaafd aan word!Maar virtuele party's ben ik nog niet tegengekomen!

  ReplyDelete
 5. idee : opvatten zoals een blogstokje. Je post zo'n prachtige uitnodiging zoals jij ze maakt en tikt een heleboel mensen aan.Die kunnen op hun beurt ook anderen uitnodigen, wel voor de door jou vastgezette datum. En op die dag bloggen de mensen die dat willen over je feestje en wat ze aan- of meedoen naar dat feestje, met of zonder foto's. zoiets? sorry dat ik dit hier post maar ik vond je emailadres nergens.

  ReplyDelete