the place where you can find my digital collages and altered art

Thursday, October 12, 2006

Soweto Gospel Choir

Kijk, ik ben niet zo van het theater maar vriendin no 1 wel. Bij mij zou zoiets er gewoon niet van komen maar bij haar gelukkig wel. Kom ik ook nogeens ergens :) Zo zaten we gisteravond in de auto op weg naar een voorstelling waarvan ze al maanden de kaarten in huis heeft. Ze heeft, toen ze de kaarten ging bestellen vast met mij overlegt maar het was me ontschoten. s'Middags wist vriendin no 2 mij ook al niet te vertellen waar we naar toe gingen. We zien het wel... Nou het was het Soweto Gospel Choir en het was geweldig !! Een explosie van kleuren en prachtige stemmen. De foto komt van het internet, want helaas, men mocht daar geen foto's maken! Had eerst een mooie rode achtergrond, maar waarom doet rood altijd zo gek op het net ???


Yesterday evening I went to the theatre with friends. Great voices and colors!! The Soweto Gospel Choir
Picture from internet. I had made a beautiful red background, but why red turns out yakki at the net ?

1 comment:

  1. ik heb enkele tracks beluisterd op hun website. Aanstekelijke muziek en wanneer ik daar nog een kleurrijke bende bij fantaseer, dan geloof ik best dat je een leuke theateravond had.
    Ikzelf probeer jaarlijks toch een 10tal voorstellingen bij te wonen. Zo staan oa nog volgende zaken op het theaterprogramma: Stef Bos, Herman Van Veen, Rock 4, Hommage aan Wim De Craene, en enkele toneelstukken

    ReplyDelete