the place where you can find my digital collages and altered art

Friday, July 14, 2006

Stoppen...

Dit ben ik ..... Op een verjaardagsfeestje gisteravond.......... Helemaal alleen, buiten betrapt!!! Met mijn sigaret !!! Ik was de enige die rookte en kijk me nou! Zielig toch ...Bah! Stoppen moet ik en gauw ook !! En waarom ik mijn leesbril draag is me ook een raadsel....:) Misschien om mijn pakje sigaretten te vinden ? :)This is me on a birthday party yesterday ..... All alone smoking a sigaret....!!!!! Outside!!!! I was the only person smoking and look at me now!!!! Sad.... I'll have to stop NOW!!!!! And don't ask me why I 'm wearing my reading glasses ... I really don't know, maybe to find my packet of sigarets? :)

6 comments:

 1. ik stopte meer dan een jaar geleden. Was niet de eerste keer hoor, mijn langste is 7 jaar zonder. Kan zooo lekker zijn hé!

  ReplyDelete
 2. Ach ja Julia, ik ben ook zo´n verslaafde!!!!!

  ReplyDelete
 3. herken dit helemaal.... ik zat vaak ook als enigste buiten te roken... wat dat betreft...mis het niet!

  enne...ga je je toch maar in beeld brengen :) ?
  leuk!
  naomi zei meteen: dat ik froukje maar ik zie haar niet goed.
  dus bij deze...

  ReplyDelete
 4. Euh ... als je nu stopt met roken ... dan mag je er op rekenen dat je steeds 'foto's van mij' mag scrappen. Als dàt geen goeie deal is:))) Aan jou de keuze!!

  ReplyDelete
 5. Gelukkig ik ben hier dus niet alleen verslaafd :) Ik ben er 6 jaar vanaf geweest en sinds 3 jaar rook ik weer ... hoe is het mogelijk dat ik weer begonnen ben !!!
  Maar Bart toch .. Dat is chantage !! :):) Je gunt een mens geen eens een behoorlijke periode van voorbereiding !! :):):)

  ReplyDelete
 6. Mens, het is erg. Ik weet het precies. Ik ben nog erger: ik rook sigaren. Hier in de buurt beginnen ze me al Ma Flodder te noemen... zucht.

  ReplyDelete