the place where you can find my digital collages and altered art

Monday, July 17, 2006

Miss Holland...

Het kan niet missen, we wachten het af maar ik moet me raar vergissen! Van Naomi gaan we meer horen in de toekomst! Wil je dan wel goed op je dochter passen Karin! Want dat wereldje is keihard. De moeder van een bekend topmodel : Linda Jeuring komt geregeld kleren bij me halen in de shop. Haar dochter redt zich aardig en dan is het natuurlijk een topervaring. Naomi hier is zo fotogeniek en levenslustig. Ze spettert je tegemoet :) Bedankt Karin, voor de prachtige foto's ! Het lettertype wat ik hier gebruikt heb is Oceanside DB. De layout heb ik eenvoudig gehouden. Naomi is mooi genoeg:)


Remember this beautiful face. We're gone see more of her in the future ! Thanks Karin for the cute pictures of your daughter. I created everything around the picture and kept it simple !Font is Oceanside DB

3 comments:

 1. hij is heel erg mooi geworden. dank je wel.
  volgens mij als een kind goed in haar vel zit zie je dat aan een kind. een kind wat gelukkig is, spettert inderdaad van een foto af.
  heb ook foto's van haar waar ze niet goed in haar vel zit, je ziet dat meteen. foto is dan heel anders. (ogen staan dan flets, vermoeid oid)

  ReplyDelete
 2. Je hebt gelijk , ze ziet er gelukkig uit! Ze straalt echt en dat is jouw verdienste !

  ReplyDelete
 3. wil je hem nog naar mij sturen?
  zou ik heel leuk vinden :)

  ReplyDelete