the place where you can find my digital collages and altered art

Thursday, July 27, 2006

Ik draaf weer door :)Better I could finish the scrapkit that I'm working on :) But after I made yesterday the Inspire Me Thursday stardoll I can't stop vector drawing In Paint Shop Pro. There are so many things to do that I like :) I'm a very chaotic person :) So here is the second stardoll...

6 comments:

 1. :)
  vind het echt heel erg mooi...
  je bent een super-crea-bea!
  gebruik je je tablet hiervoor of gewoon je muis?

  ReplyDelete
 2. Moet bekennen dat ik hier de muis voor gebruikt heb. Ben daar echt heel handig mee en aan het tekentablet moet ik echt wennen!!

  ReplyDelete
 3. ik ben ondertussen dus handiger met de pen als de muis... heb ook veel minder last van mijn pols als ik de pen gebruik.
  alleen.... je kan niet scrollen met de muis dat mis ik dus echt wel heel erg....
  maar de muis staat ook aangesloten, dus ik vlieg van links naar rechts indien nodig :)
  en nu...ga ik echt onder de douche springen...

  ReplyDelete
 4. Weet je ... ik amuseer me erg met de commentaren tussen de 'kenners' ... voor mij is het een onbegrijpbaar taaltje ... maar o zo charmant ... van tekentabletten over muizen (of zijn het muizenissen) tot scrappen en andere photoshopdinges:)). Ik weet niet veel, maar toch dit: ik hou er van én ook van wat jij telkens weer aan de blogwereld te tonen hebt!

  ReplyDelete
 5. leuk schrijfmateriaal voor je? :)
  snap wel dat het erg onbegrijpelijk kan overkomen maar geloof me.... voor je het weet ben je helemaal thuis in de wereld van rikraks, eyelets, backgrounds, templates, fibers en nog veel meer.... wij houden je wel up to date...:)
  enne... een lopende muis over je tekentablet is ook geinig toch?

  ReplyDelete
 6. Nou dank je Bart:) Ik doe mijn best!! En ik las het commentaar van Karin en mij nog eens terug met andere ogen en dan begrijp ik dat het acadabra voor een leek op scrapgebied is :):)

  ReplyDelete